lunes, 29 de junio de 2015

L'Emperador nu

Amb la constitució de l'ajuntament de Paterna el passat 13 de juny, va quedar palesa la poca disposició del nou alcalde electe, Juan Antonio Sagredo, a la negociació i el consens.
Primer per no poder arribar a un acord amb les forces d'esquerra per poder crear un govern solvent amb majoria suficient per a governar i segon per la incapacitat de consensuar l'espai físic i les diferents alliberacions que correspon a cada grup municipal.
Però més preocupant encara és a hores d'ara la paralisi que afecta l'ajuntament de Paterna, com han denunciat els diferents grups municipals, per la incapacitat del nou equip de govern de fer-se càrrec d'un municipi com el nostre, amb gairebé 70.000 habitants. I és que, com ja va advertir la portaveu del PP, és una bogeria intentar portar el consistori amb només 6 regidors.
Tot fa pensar que la soberbia del senyor Sagredo li estan duent a un cul de sac del que difícilment podrà eixir. Aquesta soberbia ha fet que no pactara amb cap dels grups municipals cap política ni cap normativa de les que afecten al nostre poble.
De res han servit les crides al diàleg i consens llançats des dels diferents partits de l'oposició, tant d'esquerra com de dreta, el senyor Sagredo s'ha mostrat inflexible a la negociació i damunt s'amaga darrere dels mitjans de comunicació o els correus electrònics sense donar la cara com tantes vegades s'ha denunciat les darreres setmanes.
Mal començament per a un alcalde elegit amb els vots de només 6 dels 25 regidors del consistori.
Si hom es planteja un escenari pitjor que l'actual, l'únic que se'ns pot vindre al cap es que el cap de llista del PSOE de Paterna gaudira d'una majoria suficient com per a fer i desfer com li vinguera en gana.
Amb aquests 6 regidors l'emperador està nu però, en aquest cas, el poble de Paterna patirà les conseqüències.